Dan Eriksson Målare – målning, fasadmålning. tapetsering. travertin målning. Fönstermålning.  Malmö, Lund. | Renoveringar och målning

Om oss

Våra Löften

Vi håller tider.

Tillsammans med er bestämmer vi en tidsplan. Skulle vi av någon anledning inte kunna leverera enligt bestämd tidsplan kommer ni att i god tid informeras, så att ni får en rimlig chans att planera.

Vi respekterar er.

Ert vardagsliv eller verksamhet ska inte behöva påverkas mer än nödvändigt. Vi är ordningsamma och aktsamma för den miljö som vi arbetar i.

Inget fusk.

Vårt arbete grundar sig på hantverkarmässig stolthet. Ni beställer och vi levererar ett resultat som matchar er beställning.

Svartjobb? – Nej tack.

Hos oss är det kvalitet som gäller från början till slut. Detta innebär att din egendom ska vara försäkrad under arbetets gång. Att ni har garanti på utfört jobb är a och o enligt oss. Vi arbetar inte på något annat sätt.

Produkter.

Vi använder enbart färger som är rekommenderade av Astma & Allergiförbundet samt är miljö märkta av EU och Svanen.

God etik.

Hos oss är det öppenhet och raka puckar som gäller. Ni har krav på oss och vi har krav på er. Ömsesidig respekt leder till en god och lång relation.

Vårt Ansvar.

Tyvärr händer det att även vi gör misstag. Vi tar alltid fullt ansvar, samt informerar och ser till att problemet åtgärdas så fort som möjligt.